Talibani U Afganistanu : Pxxluwt Clgtam / Kunduz je ključni grad na sjeveru afganistana, a talibani su preuzeli kontrolu nad svim važnijim zgradama u gradu na koje su izvjesili svoje zastave.

Talibani U Afganistanu : Pxxluwt Clgtam / Kunduz je ključni grad na sjeveru afganistana, a talibani su preuzeli kontrolu nad svim važnijim zgradama u gradu na koje su izvjesili svoje zastave.. Panika i strah okovali su kabul u ponedjeljak kada su teško naoružani talibanski borci preuzeli kontrolu nad napuštenom predsjedničkom palatom, a zapadne države požurile sa. Talibani su zauzeli grad sheberghan u jawzjanu, što je drugi glavni grad jedne provincije u afganistanu koji pao pod komandu oružane grupe u manje od 24 sata. Svijet talibani preuzeli kontrolu u sjedištima još dvije provincije u afganistanu talibanski pokret je u proteklih deset dana preuzeo kontrolu u 25 glavnih gradova afganistanskih provincija, a. Talibani su objavili kako je rat u afganistanu završen nakon što su njihovi borci ušli u prijestolnicu kabul, a predsjednik ashraf ghani pobjegao iz države. Kršćani u afganistanu godinama žive u velikom strahu, a pogotovo sada kada im talibani šalju prijeteća pisma.

Kršćani u afganistanu godinama žive u velikom strahu, a pogotovo sada kada im talibani šalju prijeteća pisma. Talibanski militanti zauzeli su glavni grad zapadne pokrajine herat koji je ujedno treći najveći grad u afganistanu, potvrdili su u četvrtak lokalni političari. U šeberganu su se čuli i vazdušni udari, a oslobođeni su iz zatvora i neki zatvorenici. Dvije vojne operacije u afganistanu nastoje uspostaviti. Grad je svojevremeno bio uporište talibana, a strateški je važan kao vodeće trgovačko središte.

1
1 from
Sada već bivša vlast je talibanima mirno predala svoju poziciju. Svijet 15/08/2021 u 16:16 h. U intervjuu za novinsku agenciju associated press, glasnogovornik talibana suhail shaheen, koji. Molimo za tamošnju braću i sestre! Rat u afganistanu, koji je započeo 7. Očekujemo miran prijenos vlasti, kazao je dodajući da talibani očekuju da se to dogodi u sljedećih nekoliko dana. Svega nekoliko sati ranije talibani su zauzeli i glavni grad zapadne pokrajine herat, koji je ujedno treći najveći grad u afganistanu. Talibani u afganistanu osvojili još dva grada, civili u bijegu.

Svijet 15/08/2021 u 16:16 h.

Svijet talibani preuzeli kontrolu u sjedištima još dvije provincije u afganistanu talibanski pokret je u proteklih deset dana preuzeo kontrolu u 25 glavnih gradova afganistanskih provincija, a. Talibani su zauzeli drugi najveći grad u afganistanu, kandahar, što je za vladu težak udarac, a za talibane velika pobjeda. Očekujemo miran prijenos vlasti, kazao je dodajući da talibani očekuju da se to dogodi u sljedećih nekoliko dana. Perzijski (u afganistanu dari) i paštu: Rat u afganistanu, koji je započeo 7. Dvije vojne operacije u afganistanu nastoje uspostaviti. Talibani su zauzeli kandahar, drugi najveći grad u afganistanu, čime su zadali najveći udarac vladi koju podupire sad otkako su krenuli u ofenzivu nakon povlačenja američkih trupa iz zemlje, priopćili su u petak dužnosnici. Sad, talibani i nevjerovatan poraz u afganistanu. Kršćani u afganistanu godinama žive u velikom strahu, a pogotovo sada kada im talibani šalju prijeteća pisma. Talibani su u nedjelju na korak do potpune kontrole nad afganistanom nakon što su ušli u glavni grad kabul iz kojeg se evakuiraju stranci, uključujući tridesetak hrvata. Radikalni militanti su ušli u prijestolnicu iz koje je pobjegao predsjednik ashraf ghani. Pobjeda talibana je veliko poniženje za sad, ali je to možda najbolja lekcija afganistanske tragedije. Predsjednik ashraf ghani, koji je prethodno napustio zemlju, pošto su talibani tražili da vlada bezuslovno preda vlast, priznao je da su talibani pobijedili,.

Velika gospa / blagdan velike gospe se i ove godine slavi pod pandemijskim mjerama. Svijet 15/08/2021 u 16:16 h. Augusta da su se vladine snage i zvaničnici povukli na aerodrom na periferiji grada. Talibani su objavili kako je rat u afganistanu završen nakon što su njihovi borci ušli u prijestolnicu kabul, a predsjednik ashraf ghani pobjegao iz države. Godine, američkih predsednik barak obama najavio je „talas novih trupa, kada je broj američkih vojnika u avganistanu dostigao 100.000.

Nato Reviji Je Li Vrijedilo Investirati U Afganistan
Nato Reviji Je Li Vrijedilo Investirati U Afganistan from www.nato.int
Kršćani u afganistanu godinama žive u velikom strahu, a pogotovo sada kada im talibani šalju prijeteća pisma. Sad je možda osvojio neka srca i umove, pogotovo u kabulu, gdje je ostavio nebrojenu sumu novca, ali afganistanci su znali duboko u svojim srcima da će amerika otići prije ili kasnije, i. Talibani su zauzeli kandahar, drugi najveći grad u afganistanu, čime su zadali najveći udarac vladi koju podupire sad otkako su krenuli u ofenzivu nakon povlačenja američkih trupa iz zemlje, priopćili su u petak dužnosnici. Očekujemo miran prijenos vlasti, kazao je dodajući da talibani očekuju da se to dogodi u sljedećih nekoliko dana. Panika i strah okovali su kabul u ponedjeljak kada su teško naoružani talibanski borci preuzeli kontrolu nad napuštenom predsjedničkom palat Situacija u afganistanu je alarmantna. Svega nekoliko sati ranije talibani su zauzeli i glavni grad zapadne pokrajine herat, koji je ujedno treći najveći grad u afganistanu. Radikalni islamisti, zagovornici najstrožeg šerijata, sada kontroliraju sjedište policije, ured guvernera i.

Nastavlja se vojna, politička i humanitarna drama u afganistanu.

U njihove ruke pada i glavni grad kabul. Talibanski militanti zauzeli su glavni grad zapadne pokrajine herat koji je ujedno treći najveći grad u afganistanu, potvrdili su u četvrtak lokalni političari. Augusta da su se vladine snage i zvaničnici povukli na aerodrom na periferiji grada. Kršćani u afganistanu godinama žive u velikom strahu, a pogotovo sada kada im talibani šalju prijeteća pisma. Radikalni islamisti, zagovornici najstrožeg šerijata, sada kontroliraju sjedište policije, ured guvernera i. 'ne krivim amerikance' / u afganistanu talibani zauzeli tri velika grada. Zamjenik guvernera sheberghana rekao je u subotu 7. Talibani na rubu pobjede u afganistanu iz kojeg se evakuira i tridesetak hrvata. Radikalni militanti su ušli u prijestolnicu iz koje je pobjegao predsjednik ashraf ghani. Talibani u afganistanu osvajaju grad za gradom. Riječ je o gradu s gotovo pola milijuna stanovnika koji se nalazi na jugu zemlje. Sad, talibani i nevjerovatan poraz u afganistanu. Rabani, masud i dostum povlače se na sjever u tzv.

Sad je možda osvojio neka srca i umove, pogotovo u kabulu, gdje je ostavio nebrojenu sumu novca, ali afganistanci su znali duboko u svojim srcima da će amerika otići prije ili kasnije, i. Talibanski militanti zauzeli su glavni grad zapadne pokrajine herat koji je ujedno treći najveći grad u afganistanu, potvrdili su u četvrtak lokalni političari. Perzijski (u afganistanu dari) i paštu: Talibani su objavili kako je rat u afganistanu završen nakon što su njihovi borci ušli u prijestolnicu kabul, a predsjednik ashraf ghani pobjegao iz države. Rabani, masud i dostum povlače se na sjever u tzv.

Qxv D3o8tsqcam
Qxv D3o8tsqcam from balkans.aljazeera.net
Talibani su jučer zauzeli šebergan, drugu pokrajinsku prijestolnicu koja im je pala u ruke bez većeg otpora vladinih snaga te su iz zatvora pustili sve kažnjenike nastavljajući ovladavati afganinstanom dok strani vojnici završavaju povlačenje. Istodobno, tri tisuće elitnih američkih vojnika vratilo se izvući diplomatsko osoblje i strane državljane, što čine i britanski specijalci. Sada već bivša vlast je talibanima mirno predala svoju poziciju. U njihove ruke pada i glavni grad kabul. Talibani su objavili kako je rat u afganistanu završen nakon što su njihovi borci ušli u prijestolnicu kabul, a predsjednik ashraf ghani pobjegao iz države. (video) talibani preuzeli vlast u afganistanu, doskorašnji predsjednik ashraf ghani napustio državu. Talibani su zauzeli drugi najveći grad u afganistanu, kandahar, što je za vladu težak udarac, a za talibane velika pobjeda. Panika i strah okovali su kabul u ponedjeljak kada su teško naoružani talibanski borci preuzeli kontrolu nad napuštenom predsjedničkom palatom, a zapadne države požurile sa.

Imaju određenu ideologiju koja je na neki način prisutna i u plemenskim kodovima raznih naroda i etničke zajednice u afganistanu.

U njihove ruke pada i glavni grad kabul. Talibani su zauzeli drugi najveći grad u afganistanu, kandahar, što je za vladu težak udarac, a za talibane velika pobjeda. Velika gospa / o blagdanu velike gospe smo ragovarali sa fra ivanom miklenićem. Sredinom devedesetih talibani počinju osvajati afganistan, a 1996. Talibani nezaustavljivo jurišaju u osvajanju i sve su bliže glavnom gradu kabulu. Grad je svojevremeno bio uporište talibana, a strateški je važan kao vodeće trgovačko središte. Grad zarandž pao je u ruke talibana koji se preuzeli. Molimo za tamošnju braću i sestre! Panika i strah okovali su kabul u ponedjeljak kada su teško naoružani talibanski borci preuzeli kontrolu nad napuštenom predsjedničkom palat Talibani su zauzeli kandahar, drugi najveći grad u afganistanu, čime su zadali najveći udarac vladi koju podupire sad otkako su krenuli u ofenzivu nakon povlačenja američkih trupa iz zemlje, priopćili su u petak dužnosnici. Augusta da su se vladine snage i zvaničnici povukli na aerodrom na periferiji grada. Talibani u afganistanu osvojili još dva grada, civili u bijegu. Release international upozorava na vjerojatan porast napada na kršćane diljem afganistana i regije nakon brzog zauzimanja zemlje od strane talibana.

U intervjuu za novinsku agenciju associated press, glasnogovornik talibana suhail shaheen, koji talibani afganistan. Pobjeda talibana je veliko poniženje za sad, ali je to možda najbolja lekcija afganistanske tragedije.

Posting Komentar

0 Komentar